Rund åben gevindnuts

Rund, åben

Den mest almindelige nittetype med flere variationer af standart blindnitten. Den fås som alm. fladhoved undersænket og med stort hoved. Fås i alluminium, galv. stål, rustfri A2 og A4 samt kobber og monel (Cu 80 % Ni 20 %

Mere information om rund åben gevindnuts

Rund lukket gevindnuts

Rund, lukket

Samme egenskaber som den åbne gevindnuts men lukket i enden. Denne udgave er velegnet, hvor man ønsker enten at beskytte boltgevindet eller hvor man vil udelukke væske eller andet. Rund lukket gevindnut fås i en fladhovedet, undersænket og en lille undersænkning. leveres i galv. stål og rustfri A2.

Mere information om rund lukket gevindnuts

Hexagonal åben gevindnuts

Hexagonal åben

Gevindnut med sekskantet (Hexagonal) eller delvis sekskantet er en anden mulighed for at undgå at den vrider i hullet pga. stort drejningsmoment. Et bedre og stærkere alternativ til den rouletteret gevindnut. Hexagonal gevindnut fås i en fladhovedet og med en lille undersænkning. leveres i galv. stål og rustfri A2. I rustfri kun som delvis hexagonal.

Mere information om hexagonal åben gevindnuts

Hexagonal lukket gevindnuts

Hexagonal lukket

Samme egenskaber som den åbne Hexagonal men lukket i enden. Denne udgave er velegnet hvor man ønsker enten at beskytte boltgevindet eller hvor man vil udelukke væske eller andet. Hexagonal lukket gevindnut fås i en fladhovedet og med en lille undersænkning. leveres i galv. stål og rustfri A2.

Mere information om hexagonal lukket gevindnuts

Rund boltgevind gevindnuts

Rund boltgevind

Boltgevindet består af en muffe og en skrue, der er forbundet sammen ved svejsning eller krympning. Denne type boltgevind benyttes især ved flagesamlinger eller dækselsamlinger hvor der ofte er behov for adskillelse. De er velegnet hvor de er samlet med fløjmøtrikker. Fås kun som fladhovedet og i galv. stål.

Mere information om rund boltgevind gevindnuts

Hexagonal boltgevind gevindnuts

Hexagonal boltgevind

Boltgevind med sekskantet (Hexagonal) er en mulighed for at undgå at den vrider i hullet pga. stort drejningsmoment. Er velegnet til større belastninger. Fås kun som fladhovedet og i galv. stål.

Mere information om hexagonal boltgevind gevindnuts

Vil du vide mere

HSI aps

Bøgeskovvej 6
DK-3490 Kvistgård
Tel: +45 - 45 76 01 07
E-mail: info@hsi.dk
CVR nr. 42907111


Bank:

Spar Nord Bank A/S

Sct. Olai Gade 39
DK-3300 Helsingør

Konto DKK:
9056 1580 109 302

Swift Spar Nord Bank:
SPNODK22

IBAN DKK:
DK1190 5615 8010 9302

IBAN EUR:
DK5590 5615 8011 1129

IBAN USD:
DK8390 5615 8011 1110


Facebook