Privatlivspolitik - teknatex ApS

Version: 23. maj 2018

Her kan du læse, hvorledes behandler personoplysninger som vi modtager fra dig.

Dataansvarlig

er i henhold til dansk ret og Persondataforordningen såkaldt Dataansvarlig for de personoplysninger vi har modtaget. Vore kontaktoplysninger er følgende:


Bøgeskovvej 6
3490 Kvistgård
CVR 42907111
Mail: info@ teknatex.dk
Telefon: +45 - 45 76 01 07

Databeskyttelsesrådgiver

Vi har ikke udpeget en Databeskyttelsesrådgiver, men du kan altid rette henvendelse til os på e-mail, ved brev eller på telefon ifald du har spørgsmål til, hvorledes vi behandler personoplysninger.

Formålet med brug af personoplysninger

ApS anvender personoplysninger alene hvor det er nødvendigt til opfyldelse af en kontrakt, eller vi registrerer dig som kontaktperson i forbindelse med potentielt eller eksisterende samarbejds-/handelsrelation.

Retsgrundlaget herfor finder du i Europa-Parlamentet og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016, (Persondataforordningen) Artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.

Kategori af oplysninger

Vi behandler alene oplysninger der kan betragtes som almindelige personoplysninger og således ikke oplysninger om straffedomme eller lovovertrædelser og ikke særlige kategorier af personoplysninger.

Oplysningerne vil være sædvanlige kontaktoplysninger som navn, telefon og firma og e-mailadresse.

Modtagere af oplysninger

Vi anvender alene personoplysningerne indenfor Selskabet og deler dem ikke med andre.

Opbevaring af data sker ved særligt udvalgte Databehandlere med hvem vi har indgået Databehandleraftaler med i overensstemmelse med Persondataforordningen, og som har dokumenteret at kunne opfylde forordningens tekniske krav- og sikkerhedsbestemmelser.

Slettefrist

Vi har ikke defineret en særlig periode eller frist for, hvor længe dine personoplysninger bliver opbevaret hos os.

Vor politik er, at opbevare dine personoplysninger så længe der består eller potentielt kan opstå en forretningsmæssig forbindelse. Du kan til enhver tid rette henvendelse og får oplyst, hvorvidt der er registreret personoplysninger på dig og/eller kræve disse oplysninger slettet. Se nedenfor under "Dine rettigheder"

Dine rettigheder

  • Du har følende rettigheder du kan gøre brug af
  • Ret til indsigt i de personoplysninger vi har registreret
  • Ret til berigtigelse og sletning af registrerede personoplysninger
  • Ret til at modsætte dig behandling af personoplysninger eller til at begrænse behandlingen
  • Ret til at tilbagekalde samtykke, hvis behandlingen af dine oplysninger er baseret på et samtykke.
  • Ret til at modtage personoplysninger, som du selv har afgivet, i et almindeligt anvendt, struktureret og maskinlæsbart format.
  • Ret til at klage til tilsynsmyndighed – typisk Datatilsynet.

Klage

Ifald du måtte ønske at klage over vores måde vi behandler din personoplysninger på, kan dette sket til Datatilsynet, der har følgende kontaktoplysninger

Datatilsynet, Borgergade 28, 5.,1300 København K
Tlf +45 33193200, E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

teknatex aps

Bøgeskovvej 6
DK-3490 Kvistgård
Tel: +45 - 45 76 01 07
E-mail: info@teknatex.dk
CVR nr. 42907111


Bank:

Sydbank A/S

Sdr. Jernbanevej 18C,
DK-3400 Hillerød

Konto DKK:
6824/000 100 0451

Swift Sydbank:
SYBKDK22

IBAN DKK:
DK3968 2400 0100 0451

IBAN EUR:
DK0468 2400 0940 0117

IBAN USD:
DK2668 2400 0940 0109